28 Mart 2014 Cuma

2014 SAÇ -MAKYAJ TRENDLERİ !




1*Bu bahar altın renklerin hakimiyeti devam ediyor.Seçeceğiniz fondöteniniz bile artık ışıltılı olmalı.Far olarak yine toprak tonları ve altın efekti ile oluşturulmuş bir set bizleri belkiyor.



2*Gözlerde siyah etkisi daha bir vurucu olarak görülüyor. Cat Eyes ile hayatımıza giren bu etki bu sezon yenilikleri ile baharda da devam ediyor.


 3*Saçlarda örgü modası sıcak yaz günlerinde de hızla artıyor.Ve saçın üstten yapacağımız örgünün yanında kendi saç rengimize uygun bir tonda tel tokalarla da topuz yaparak trendleri takip edebileceksiniz.




4*Ve tırnaklar özellikle Sally Hansen kırmızısı ile mükemmel bir canlılık hissediliyor.Gözlerde de mavi ile yakalanan etki beyaz gözaltı ile daha bir aydınlık hissi yaratıyor.


5*Yanaklarda allık olarak şeftali tonları tercih edilmiş ve elmacık kemiğine aşağıdan yukarı doğru geniş bir allık fırçası ile yayılarak allık dağıtılmış. 



6*Ve gece makyajı :Gece için ışıltın olmazsa olmazlarımızdan .Gece kendimizi daha bir ön plana çıkartabilmek için eye linerı çekerken iyice bir kuyruk yaparak ve içini de parlak siyah far ile doldurarak bu vurucu etkiyi yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok: