25 Mart 2014 Salı

BİR BAŞARI HİKAYESİ !



 


 



 

  


 

 
Salvatore Ferragamo

Bir İtalyan ayakkabı tasarımcısı olan Salvatore Ferragamo, yaratıcı ve bilimsel ayakkabı tasarımlarıyla dikkat çekmiştir.
 İlk ayakkabısını 9 yaşında yapan Salvatore Ferragamo, eğitimini bu alanda almıştır.Daha sonra film endüstrisi için ayakkabı tasarlamaya başlamış, onun ölümünden sonra şirket ailesi tarafından çanta, gözlük, aksesuar, saat, hazır giyim ve parfümü kapsayacak şekilde genişletilmiş ve Salvatore Ferragamo’nun ilk parfümü 1998’de çıkartılarak ,şu anda 28 çeşit parfümü mevcuttur.
Salvatore Ferragamo ilk konsept mağazasını 2006 yılında düzenlenmiş, Ferragamo'nun tasarımlarıolan ayakkabı ve ikonik çantaları şirketin Floransadaki müzesinde bulunmaktadır.  

Markanın tarihi  ise 1930 lara dayanır.O tarihteki tasarımları bugün onun hem hayranları hem de koleksiyoncular için değerlidir. İlk tasarımları olan sayılı şaheserleri özgün yapıları ile tamamen elle yapılmıştır. 

Ferragamo Creation adı ile Floransa, Capri, Milano, Paris, New York ve Tokyo ve Londra'da Dover Street Market, Milano ve Seul 10 Corso Como ve Paris'te Salvatore Ferragamo butikler bulunmaktadır.



Hiç yorum yok: