4 Ağustos 2014 Pazartesi

GELİN ÇİÇEĞİ NE RENK OLMALI ?

GELİN ÇİÇEĞİ SEÇERKEN !







Evlenirken elinizde taşıdığınız çiçek gelini temsil eder bu nedenle önemi büyüktür.
Aynı zamanda da anlamı nedenliyle o özel günü tümüyle yansıtır. Bu nedenle elinizde tutacağınız çiçeğin rengi çok önemlidir.

*Eğer bu özel gün için beyaz bir çiçek tercih ediyorsanız  saflığı masumiyeti ve kusursuzluğu temsil eder. Eğer beyaz buket tercih ederseniz bu pozitifliği bütün gün üzerinizde taşırsınız.

*Eğer bu özel gün için yeşil bir çiçek tercih ediyorsanız  bu doğanın huzurun ve umudu temsil eder. Eğer beyaz ile yeşilin karışımı bir  buket tercih ederseniz bu huzurlu bir geleceği bütün gün üzerinizde taşırsınız.

*Eğer bu özel gün için pembe bir çiçek tercih ediyorsanız  çekicilik, zerafet ve mutluluğu temsil eder. Eğer pembe buket tercih ederseniz pembe-beyaz bir zerafeti  bütün gün  üzerinizde taşırsınız.

*Eğer bu özel gün için sarı bir çiçek tercih ediyorsanız  bu renk zenginliği, altını ve parıltıyı temsil eder. Eğer sarı-beyaz bir  buket tercih ederseniz bu ışıltılı ve romantikliği bütün gün üzerinizde taşırsınız.

*Eğer bu özel gün için turuncu bir çiçek tercih ediyorsanız  heyecan ve coşkuyu temsil eder. Eğer sarı beyaz buket tercih ederseniz bu coşkunuzu ve neşenizi bütün gün üzerinizde taşırsınız.



Hiç yorum yok: