2 Eylül 2015 Çarşamba

GAMZE SARAÇOĞLU İLE YEPYENİ BİR MUDO !


GAMZE SARAÇOĞLU İLE YENİLENEN  MUDO 




Mudo Collection yine, yeni, yeniden…
Mudo Collection Kadın Koleksiyonu, ünlü moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu’nun Kreatif Direktörlüğü’nde 2015/2016 Sonbahar-Kış sezonuyla yenilenmiş.
Mudo’nun sevilen çizgisini yani, yeni değişimin müjdesini , Dükkan Creative reklam ajansı ile yaratılan imaj kampanyası yaratmış. Mudo Collection kadın koleksiyonu artık tamamen yenilenerek daha enerjik, daha eğlenceli, daha feminen ve daha renkli .Bu yenilik de tabi ki koleksiyon için çekilen  fotoğraflara da yansımış.
Yenilenen Mudo Collection /kadın koleksiyonunda,kumaş yapıları değişmiş, bayanların gün boyu rahatlığı ve konforu düşünülerek yeni kumaş seçimleri yapılmış,tüm kalıplar dünya standartları ölçülerinde yeniden revize edilmiş ve 600 parçalık geniş bir koleksiyon hazırlanmış. 
 Tüm baskılar, nakışlar ve danteller Mudo’yu  Gamze Sarçoğlunun tasarım ekibi tarafından özel olarak tasarlanmış. Koleksiyondaki tüm ürünler renkleriyle, kumaşlarıyla, baskılarıyla birbirleriyle kombinlenmeye uygun hale getirilmiş.Aksesuarlar koleksiyondaki tüm parçalara uyumlu olacak şekilde yeniden uyarlanmış. 
 Mudo kadını artık yaşamın içinden çıkan dört ayrı gruba ayrılmış. “American Dream”, Mudo Collection’un klasik stilini günümüz trendlerine göre modernize ederek yansıtıyor. Bu grup içerisinde deniz temalı “Harbour City” sportif çizgileriyle haftasonu stiline, “Ivy Leauge” ise günümüzün global trendlerine göre adapte edilmiş tasarımlarla, modern şehirli iş kadınına hitap ediyor.“The M Project” tasarım gustosunun çok yukarıda olduğu, dünyanın yeni kodlanan kadınına sesleniyor. Rafine, cool ve elegan. Koleksiyonun ana renkleri pudra, ekru, lacivert, siyah ve gri.  
Mudo Collection Sonbahar Kış 2015/16 koleksiyonu, tüm Mudo mağazalarında satışa sunulmaya başlamış.Bene yeni koleksiyonu çok merak ediyorum. Bu eşsiz koleksiyonu incelemek için en kısa zamanda Mudo'ya gideceğim.

Hiç yorum yok: