7 Eylül 2015 Pazartesi

DOLABINIZDAKİ TOZ PEMBELER !

GARDROBUNUZDAKİ PEMBELER !


 






Pembe renk aslında pek çok bayanın tercih ettiği ve yaz kış sıklıkla kullandığı renklerin başında gelir. Bu nedenle bu postumda bu neşeli rengi bir kere daha hatırlatmak ve dolabınızda bu canlı rengi daha çok kullanmanın üzerinizdeki olumlu etkisini göstermek istedim.

Kırmızı ile beyazın birleşmesi ile elde edilen bir renk olan PEMBE , kırmızı gibi canlılık verir ama daha yumuşaktır. Karışımdaki kırmızı ve beyaz renklerin oranlarına göre pembenin tonları da değişir. Örneğin şeker pembe elde etmek için karışımdaki beyaz renk oranı arttırılır.

 Pembe renk kişide olumlu duyguların oluşmasına yardımcı olur . İnsanı sakinleştirir, saflığı ve sevimliliği çağrıştırdığı için kız çocuklar en çok pembe renk giyer. Bu nedenle , özellikle kız çocukların odalarında bu renk kullanılır. Ayrıca pembenin rahatlatıcı etkisinden dolayı , müşterilerin pembe giyen kasiyerlere daha rahat ödeme yaptıkları tespit edilmiştir . Bu nedenle pek çok mağaza ve markette kasiyerler pembe giyinmektedir .

  Pembe rengi tercih eden kadınların en belli başlı özellikleri, duygusal ,daima neşeli olmalarıdır. Bu kadınlar mutlu ve iyi kalplidirler. Aslında çekingen olmalarına karşılık bunu iyi şekilde saklarlar ve pek sık dışa vurmazlar.

Hiç yorum yok: