14 Kasım 2014 Cuma

SÖNMEYEN YILDIZ:KOT !






Kot yada denim her ikisi de aslında aynı şeyi anlatır. Denim kumaşı ile dikilen kumaşa kot diyoruz. İlk çıktığında sadece işçilere daha dayanıklı bir kıyafet sağlamak için tasarlanan bu mucize kumaş artık günümüzde o kadar gelişti ki takip etmek imkansız.
Hemen her sene değişen yüzleri modacılara ilham kaynağı olsa da aslında kendinden hiç bir şey kaybetmeden hızla yükselişini sürdürüyor. Her sezon trend ve bu akım da sanırım gittikçe artan bir hızla devam edecek.

Tasarımcılar, hemen her sene kolleksiyonlarını hazırlarken bu denim kumaşa öyle bir can veriyor ki bazen kısa ,bazen uzun bazen dar, bazen bol kesimleri ile bizleri şaşırtmaya devam ediyorlar.


Bu sonbahar trendlere bakacak olursanız boyfriend Jeanların ve yazdan beri devam eden yırtık denim modasının hala devam ettiğini göreceksiniz.

Kot pantolon alırken seçim yapmak çok  zor çünkü giyeceğiniz kot pantolon artık bir joker görevi ile hemen her ortamda kullanılır bir özellik kazanmış durumda. Burada sadece seçim sizin bu pantalonu nerede giyeceğiniz ile ilgili. Günlük  olarak seçim yaptığınız bir kot pantolon akşam farklı bir ayakkabı ile bambaşka bir havaya bürünebilir.
Siz de artık kot alırken bir tane ama trend bir parça seçerseniz bu joker görevindeki pantalonu her ortamda farklı şekillerde kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok: