21 Kasım 2014 Cuma

MEVSİMLER BURÇLARI ETKİLER Mİ?



İlkbahar mevsimi Koç burcuyla başladığı için Koç burcu öncü burç olarak kabul edilir. Daha sonra Boğa burcu gelir, Boğa burcu ilkbahar mevsiminin sabit yaşandığı dönem olduğu için Boğa burcu sabit gruba denk düşer. Bunu İkizler burcu takip eder, bu dönemde mevsim değişmeye başladığı için İkizler Burcu değişken grupta yer alır.
Yaz Mevsiminin öncüsü Yengeç burcudur, yaz mevsimi yengeç burcuyla başlar. Bu mevsimin sabit grubu Aslan burcu, değişkeni ise Başak burcu dur.
Sonbahar mevsimi Terazi burcuyla başlar, bundan dolayı Terazi burcu Öncü burçtur. Sonbahar mevsiminin sabit yaşandığı ay Akrep burcuna denk gelir, Daha sonra mevsimin dönmeye başladığı zaman Yay burcudur. Bundan dolayı Yay burcu değişkendir.
Kış mevsimi Oğlak burcuyla başladığı için Oğlak burcu, bu mevsimin öncü grubudur.Daha sonra kış mevsiminin sabit yaşandığı dönem Kova burcu için sabit olarak değerlendirilir. Daha sonra İlkbahar mevsimine geçilirken mevsim değiştiği için bu dönemde Balık burcu yer alır. Balık burcunun yaşandığı dönem değişken olduğu için Balık burcu da  değişken burç olarak kabul edilir.

Hiç yorum yok: