25 Ağustos 2014 Pazartesi

SAATTE ŞIKLIK YARIŞI !







Breguet markası 1775’ten bu  saat tarihinin en şık saat markasıdır. Geçmişten günümüze kadar pek çok  ünlü isim; Breguet markalı saatleri takmak için  birbirleriyle yarışmışlar.


Saat yapımcılığında özel bir yere sahip olan Breguet, teknik becerilerini ve estetik duygusunu sadece saate değil mücevherlerde de yansıtıyor. Bu parçalarda  birer “sanat eseri” olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor. Breguet sanatla mücevherin zarafetini yeniden tasarlayarak ününü sınırlar ötesine taşıyor.

Breguet, Marie Antoinette’ten Caroline kadar birçok ünlü ismin kolunda yer bulmuş bir marka. Markanın bugün dünya çapında önemli bir yer tutmasının sebebi, yaratıcısı Abraham- Louis Breguet’in kaliteli saatlerin değerlendirilmesinde kullanılmış bütün standartların yaratıcısı olmasıdır.

Breguet ,Haute Joaillerie Crazy Flower sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Breguet,  bu pırlanta saatinde, bir çiçeğin açılan taçyaprakları gibi en küçük harekete tepki verebiliyor. Ayrıca saatin bileziğini süsleyen 120 pırlanta, Breguet’ten vazgeçemeyenleri büyülemeye devam ediyor

Breguet, Marie-Antoinette Dentelle serisinde ise  saati yeniden yarattı. Fransız kraliçesinin dantel tutkusunu göz önüne alarak mücevher saati beyaz altınlarla, adeta bir sanat eseri dokur gibi süsledi. Sedef kadrana doğru inen pırlantalar, saat ve dakika kollarının etrafını taçlandırıyor.

Yeni kolleksiyonu olan Naples de ise "her kadın bir kreliçedir "diyerek kadına verdiği değeri ve onun kullandığı aksesuarları tasarlarken seçtiği meteryallere dikkat çekerek kendini özel hisseden kadınlara hitap ediyor.

Hiç yorum yok: