27 Şubat 2014 Perşembe

AYIN BURCU:BALIK !


BALIK BURCU/ 20 ŞUBAT-20 MART


Burçların en sonuncusu olmak, balık burcunun özellikleri arasında belki de en önemlisidir. Zira bu özellik, balıkların her burçtan bir şeyler barındırması anlamına gelir. Duygusal bir yapı, balık burcunun genel özellikleri arasındadır. Her konuya duygusal bir pencereden bakarlar. Bu sebeple son derece hassas ve kırılgan bir halleri vardır. Anlayışlı ve merhametlidirler. Kabalıktan nefret ederler. Sanatın her türlüsüne ilgi duyarlar.

Balık burcu olanlar değişken bir yapıya sahiptirler. Onları simgeleyen şeyin de çift balık olmasının nedeni burdur. Balık burcu olanlar sürekli bir kararsızlık hali içerisindedirler. Her zaman akılları ve duyguları arasında bir mücadele yaşarlar.

Merhamet, balık burcunun özellikleri arasında haddinden fazla gelişmiş bir duygudur. Bu yönleri o kadar gelişmiştir ki, başkalarının aklına dahi gelmeyecek konularda duyarlılık gösterirler. Fedakarlık duyguları son derece gelişmiştir. Kimsenin acı çekmesine dayanamazlar. Güçleri nispetinde yardım eli uzatırlar. Güçlerinin yetmediği durumlarda mahzun olurlar. Bazen kendilerini kandırıp, duyarsız olma, görmezden gelme eğilimi gösterirler. Bunun sebebi, yardım edememenin verdiği üzüntüye karşı ayakta kalabilme düşüncesidir.

Balık burcunun sezgileri olağan üstü gelişmiştir. Bu yüzden hislerine çok güvenirler. Hayal güçleri de çok gelişmiştir. Uyumlu insanlardır ve herkesle iyi geçinmeye uğraşırlar.

Hiç yorum yok: