28 Ocak 2015 Çarşamba

PROENZA'NIN METALİK BAHARI !




PROENZA'NIN YILDIZI !




Proenza moda evi 2002 de Amerika'da Newyork'da iki başarılı tasarımcı tarafından kurulmuş daha çok kadın giyim ve aksesuar ürünleri satan bir firmadır.
Genç tasarımcılar Jack McCollough ve Lazaro Hernandez tarafından 2002 yılında çağdaş sanatı gençlerle buluşturarak ,özel kumaşla üreterek ,özel bir terzilik ile dikiş yaparak çok farklı kolleksiyonlar hazırlamışlardır.

Bu iki tasarımcı Amerikan moda sektörünün canlanmasında çok önemli bir rol oynamışlardır.2003 de Swarovski hazır giyim moda ödülü ,2004 yılında ise Vouge moda fonu ödülü alıp büyük bir başarıya imza atmışlardır.Ayrıca 2009 ise yılın aksesuar ödülünü de hak etmişlerdir. Bayan hazır giyim alanında 2013 de ise beş dalda CFDA tarafından ödüle hak kazanmışlardır.

Yukarıda size bu başarılı tasarımcıların kış kolleksiyonlarından seçtiğim metalik ağırlıklı kıyafetler ve yeni sezon bahar kolleksiyonlarından seçtiğim yine metalik çanta ve ayakkabıyı göstermek istedim. Yukarıdaki bestseller olan PS1 adlı çantası ise en çok satanlar da bir numara durumunda .

Eğer siz de moda olan metalik bir aksesuar kullanmak isterseniz onu beyaz ve gri gibi renklerle kombinleyin .Ve sadece tek bir yıldızınızın olduğunu unutmadan sadece onu ön plana çıkartın.

Hiç yorum yok: