10 Kasım 2014 Pazartesi

GUESS'IN SPOR SAATLERİ !









 Guess merkezi Amerikalı bir lüks giyim markasıdır. Kıyafet dışında aksesuar olarak saat ,takı ve parfüm gibi diğer parçaları da satar.

İlk çıkışı 1980 de Guess kot ile yapar ve kadınlara hitap eder. Daha sonraları erkek giyimine de yönelir. Aksesuar olarak çelik kullanarak ürettiği saatler onu rakiplerinden bir adım öne çıkartmayı başarır.1990 da  ev ürünleri kolleksiyonu ile satış ağını geliştiren Guess daha sonraları biraz düşüş yaşamış ve 2000li yıllara kadar  çok bir varlık göstermemiş.

20.yılını kutladığı 2001 yılında tekrardan canlanmış. Parfüm kolleksiyonunu çıkartmış ve dünya genelindeki mağazaları için bir düzenleme çalışmasına gitmiş.
2007 de ise yepyeni bir döneme girmiş ve 2012 de 30.yılını ünlü manken Cloudia Schiffer ile yepyeni bir beyaz Guess konseptini ve başarıyı tekrardan yakalamış.

Yukarıda firmanın saat kolleksiyonunda sizin için seçtiğim spor ve şık parçalar var. Bunlar gerek spor tarzı benimseyenler için kot kayışlı olarak tasarlanmışlar.Gerekse kadranındaki işçilik ile ön plana çıkarak alkışı hakkediyorlar.


Hiç yorum yok: