24 Temmuz 2014 Perşembe

ÖRGÜYE AŞIK BİR TASARIMCI !


CeliaB- Shanghai Fashion Week from Juaco Carriquiry on Vimeo.

        ÖRGÜYÜ VE RENKLERİ ÇOK SEVEN BİR TASARIMCI !


 
CeliaB Asya ve Avrupa arasında 2010 yılından bu yana çalışan İspanyol bir markadır.Onun muhteşem tasarımlarını  görünce size de göstermek istedim.
Celianın tasarımları renkli, eğlenceli ve ilginçtir.
Celia Bernardo CeliaB  markasının kurucusu, kalbi ve ruhudur. Madrid ve Milano'daki moda iletişim okuduktan sonra Celia Zara, Pepe Jeans ve Asobio gibi markalar ile çalışarak on yıllık bir tecrübe edinmiş.
2010 yılında, Celia B tek başına seyahati sırasında bu işi çok sevdiğini ve  el işi parçaların onun için bir  tutku olduğunu ve ancak kendini bu işe  kanalize ederek, desenleri daha iyi kullanabileceğini anlar. Dünyanın her yerinden topladığı ilhamlar ile kendi kolleksiyonunu oluşturur.
Celia tasarımlarının ilham kaynağı olarak, dünyada yaptığı  seyahatleri gösterir.Gezdiği yerlerdeki herşey onun vitrinini oluşturur.O geleneksel motifleri ,abartılı dokuları ve renk karışımlarını çok iyi kullanır.
Yukarıdaki video ve 2014 yaz kolleksiyonundaki renklere de dikkat edecek olursanız onu diğer tasarımcılardan ayıran özellikleri de hemen fark edeceksiniz.
Ben onun özellikle örgüyü kumaşlarla ve renklerle bu kadar iyi kanalize ederek karıştırmasını ve renkgeçişlerini çok sevdim. Eminim siz de ondaki tasarımcı ruhu çok seveceksiniz.









Hiç yorum yok: