15 Mart 2016 Salı

FASHION WEEK'E HAZIR MISINIZ ?




Mercedes-Benz Fashion Week , 14-19 Mart tarihleri arasında Zorlu Center da gerçekleşecek.

Marka ve tasarımcılar 2016 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını sergileyerek, dünya standartlarında bir tanıtım ile davetlilerle buluşması heyecanını bu yıl Zorlu Center'da yaşayacaklar.Tüm moda sektörü de ilham verici bir moda haftasını yaşayacak.
 Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yedinci sezonunda Amerikalı fotoğrafçı ve sanat yönetmeni Jeff Bark'ın yaratıcı yönetmenliğinde, Lady Gaga, Taylor Swift, Kate Moss gibi günümüz stil ikonlarının tercih ettiği lateks tasarımlarıyla adından söz ettiren Atsuko Kudo'nun tasarımlarını Mercedes-Benz SL ile yan yana getiren "Bir ikon. Tutkulardan doğdu." isimli yeni görsel çalışma, alışılmışın dışında bir estetik anlayışını da yansıtacak.
Mercedes-Benz Fashion Week te bu sene ilkler de yaşanacak.Bu kapsamda  Londra merkezli tasarımcı Bora Aksu,  uzun yıllardan sonra yeniden  Fashion Week de yer alarak Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonunu sergilerken,  Beymen Collection Murat Türkili İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonunu bir defile ile sunacak,  Türkiye'yi uluslararası ölçekte başarıyla temsil eden Dice Kayek ise moda filmleri ile adından söz ettiren yönetmen Marie Schuller'in yönettiği en son koleksiyon filminin gösterimini gerçekleştirecek.Ayrıca ana sponsor Mercedes-Benz de, mesleğinde 15 yılı geride bırakan tasarımcı Mehtap Elaidi'nin Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu defilesini "Mercedes-Benz celebrates Mehtap Elaidi" ismiyle sunacak.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbulda tüm hafta defile ve sunumlar haricinde farklı etkinlikler de İstanbul'un farklı noktalarında moda, ve sanatı birleştirerek uluslararası alanda önemli ses getirecek.

Hiç yorum yok: