14 Ekim 2014 Salı

DİY:ÇUVALDAN ÇİÇEK YAPALIM !






 

Evinizde bulunan belki de uzun süredir kullanmadığınız danteller ,renkli kurdaleler hepsi sandığınızın içinde bekliyor olabilir.Ama bunları değerlendirmek için belki de ne doğru zaman şimdidir.Size çok basit teknikler  ile göstereceğim yukarıdaki çuval çiçeğini emininim siz de çok seveceksiniz.
İşe ilk önce bir çuval kumaşını yuvarlak keserek ve her bir yuvarlağı da iç içe geçmiş daireler  çizerek başlayabilirsiniz.Daha önceden hazırladığınız dantelleri pense yardımı ile çuval yuvarlağının içinden geçirin.Evinizdeki çuvalın rengi ile uyumlu süsleme malzemelerini de alttan ve üstten geçirerek renkleri sizin zevkinize bağlı olarak değişik kumaş parçalarını değerlendirebilirsiniz. En iç kısma açık renk dışarı doğru koyu tonları kullanarak sanki açmış bir çiçek gibi  renklendirebilirsiniz.

Oluşturduğunuz bu çiçeği ev dekorasyon malzemesi olarak masa örtülerinizin kenarlarına, runner olarak üstüne yada yastıklarınıza kullanabileceğiniz gibi çocuklarınızın taçlarına da kullanabilir ve doğal görünümlü çok hoş aksesuarlar yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok: