24 Şubat 2016 Çarşamba

SAATİNİZ YALNIZ KALMASIN !

AKSESUARDA ŞIKLIĞINIZA ŞIKLIK KATIN !














Aksesuar dünyası için yeniliklerin başında ;saatlerin yalnız takılmaları değil yanında saatinizin metaline ve modeline uygun bilezik ve zincirlerle tamamlamak.Durum böyle olunca da bu şıklığı gösteren yukarıdaki modeller size yol gösterecek ve yapacağınız kombinleriniz de size yardımcı olacak.

TREND:ÇOKLU KOLYELER !














Bu sezon benimde favori takılarımdan olan çoklu kolyeler çok moda. Her biri birbirinden zarif ve farklı modelde tasarlanan bu ince zincirler ile sizde hayal dünyanızı genişletip çok tarz olabilirsiniz.

2016 RENKLERİ :BEBE MAVİSİ + SOLUK PEMBE !







2016 Yılının renkleri belli oldu.Bu yıl aslında geçen yıllarda olduğu gibi tek bir renk olarak belirlenen Yılın Rengi ikiye ayrıldı ve BEBE MAVİSİ + SOLUK PEMBE yılın renkleri seçildi.Bu iki rengin birbiri ile uyumu o kadar hoş bir geçiş sağlıyor ki kusursuz bir birliktelik için bence harika seçim.Dinginliği çağrıştıran bebe mavisi(serenity) ve (Pembe Kuvars) taşından adını alan Soluk pembe ise pembenin en cool tonunu oluşturur.

9 Şubat 2016 Salı

SOKAK MODASINDA KOT SALOPET !






Kot belkide hiç bitmeyececek bir aşktır. Her dönemde ve her durumda giyilebilir her ortama uyum sağlayabilir.Bu nedenle size kot salopetleri nasıl kullanmanız gerektiğini göstererek yaklaşan baharı sokakta karşılamak için farklı alternatifler yaratmak istedim.

KIŞIN PANÇODAN VAZGEÇMEYİN !



PANÇO'NUN ÖNLENEMEZ YÜKSELİŞİ








Bu kış için çoğunlukla sokaklarda en sık gördüğüm ana parça pançolar oldu.Her biri kendi tarzında farklı kullanım amaçları için tasarlanan yukarıdaki pançolar çok bu kış çok moda.
Sizde indirim dönemine girdiğimiz şu günlerde eminim bu güçlü parçadan alarak gardrobunuza bir adet koymuşsunuzdur.