29 Mayıs 2015 Cuma

NUDE KOMBİN !

  


Nude renk olarak yaz kış giyilebilen joker bir renktir. Kışın ceket ve kaban gibi dış giyimde tercih edilirken yazın da deri kalem etekle  yada bilekten bağlı burnu açık bir ayakkabı ile de tercih edilebilir.

OXXO'NUN HASIR ŞAPKALARI !








OXXO uzun yıllardır takip ettiğim çizgisini her geçen yıl arttırarak geliştiren ve kendini yenileyen bir kadın giyim markası.
Yenilenen çizgisi ile yeni sezonda yaz için çok güzel bir koleksiyon hazırlamışlar. Benim buradan sizin için seçtiğim yazın sıcağından koruyacağını düşündüğüm hasır şapkalar .Kimi geniş kenarları ile güneşin etkisinden koruyarak yazı  daha serin geçirmenizi sağlayacak kimi de renkli modelleri ile sizi her ortamda cool bir havaya sokan fötr şapkalar.
Yukarıda bu şapkalardan sizler için seçtiğim modeller var. Hangisi size yakışıyorsa alabilir ve yazı siz de çok şık karşılayabilirsiniz.

28 Mayıs 2015 Perşembe

KOMBİN ÖNERİSİ !

 



 


İşte size hem spor hem de şık bir kombin. Siyah pantolon, siyah-beyaz çizgili bir bluz yeşil bir ceket ve kombinin tamamlayısı olan siyah stiletto.Şıklık ve estetik bir arada. Bu kombin ile her ortama girebilir, zarif görünümünüzle girdiğiniz ortamda fark edilirsiniz.

27 Mayıs 2015 Çarşamba

DALGALI SAÇLAR İÇİN !


Yukarıdaki gibi hem havalı hem hacimli ve bir o kadar da dalgalı saçlar için neler verilmez ki. Saçlarınız sizin de benim gibi düz ise yaz ayları için geçici perma yaptırmış olabilirsiniz. Ama bu tarz pek çok farklı çözüm önerisi sizin olduğu kadar benim için de hüsranla bitti. Yaz başında hevesle yaptırdığım su dalgası ile geçici perma saçlarım yaz sona ermeden dümdüz hale geldi.

 Bu nedenle aşağıdaki gibi saçlar için maşa ile dalgalı hale getirme yöntemi çok başarılı sonuçlar veriyor. Siz de yaz için alternatif saç modeli olarak bu tür bir modeli  deneyebilirsiniz.


YAZI ETNİK VE ŞIK KARŞILAYIN !


Ya için etnik detayları ile bu örgü ,sallantılı küpeler çok trend olacak. Özellikle kot gibi spor kıyafetlerinizle uyum sağlayacak ve sizi çok farklı bir havaya sokacaktır.




Çanta olarak kullanmak isteyeceğiniz büyük ve hasır örgü modelleri ile yukarıdaki çantalar
çok hoşlar. Kimi dikdörtgen ebatları ile hem elde taşınabilir hem de püsküllü çeşitleri ile günlük kombininizi tamamlayabilir. 



Ayakkabı olarak da yine tercihiniz hasır örgü modellerden yana olacak ise benim size tavsiyem mutlaka çok renkli modelleri seçmeniz. Bu sayede her tür kıyafetiniz ile uyum sağlayacak ve ayağınız için çok da rahat edeceğiniz bir tercih olacaktır.

25 Mayıs 2015 Pazartesi

DOĞANIN RENKLERİ İLE YAŞAMAK !

YARATICI BİR TASARIMCI !








Yaz renklerini üstünüzde taşımaya hazırsanız sizi bu alanda çok yaratıcı bir o kadar da başarılı bir tasarımcı ile tanıştırmak istiyorum.
Vivienne Tam ;her yaştan ve her gelir düzeyine uygun kıyafetleri tasarlayarak bayanlara şık ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla moda tutkunu bir tasarımcı. Vivienne Çinde doğmuş ama üç yaşında iken Honkong'a taşınmış. Eğitimini Amerika'da tamamlamış.Newyorkda 1994 de Mao adlı ilk kolleksiyonunu tanıtmış.1997 de ise Buda kolleksiyonunu tamamlayınca özellikle ünlüler ve moda eleştirmenlerince çok beğenilmiş. Londrada Warhol müzesinde ve Newyork'ta sanat müzesinde tasarımları sergilenmeye başlamış.
Yukarıda gördüğünüz elbiseler de ki renkler tam da yazı ve denizi çağrıştırıyor. Seçilen kumaşların dokuları insanı sanki bir çiçek bahçesinde yaşıyormuşçasına canlı tutuyor.