30 Eylül 2014 Salı

KIRMIZININ CAZİBESİ !






Christian Louboutianın 2014 kışı için tasarladığı kırmızı tabanlı ayakkabılarından başka bayanlar için tasarladığı makyaj ürünleri de çok ilgi çekti. Ama onu tamamlamak için bu kombini tamamlayan ayakkabı ve çantaları da görülmeye değer. Bu  nedenle size yukarıda bu koleksiyondan seçtiğim kırmızının cazibesine kapılarak tasarlanmış parçaları göstermek istedim.

ALTI MAVİ ÜSTÜ BOYALI !




Eminim bu tarz bir ojeyi hiç görmemişsinizdir. Alt katına sadece mavi sürerek üzerine istediğiniz ışıltıyı katabilir yada kıyafetinizin tamamlayıcısı olarak aynı deseni çizerek farklı bir tasarıma imza atabilirsiniz.Yaratıcılık sizin elinizde, istediğiniz rengi seçin ve tasarıma başlayın.

YENİLENEN BANANA REPUBLIC !












2014-2015 Sonbahar-Kış sezonu için Banana Republıc yeniden doğdu.Yeni kreatif direktörü Marissa Webb önderliğinde sonbahar sezonuna iddalı bir giriş yapan firma her daim şıklık mesajını veriyor.Günün her saati rahatlığı seven ve cool giyinen bayanlara yönelik olarak yeni bir stil öneriyor.
Bende markanın yenilenen yüzünü çok beğendim.Hem feminen hem de cool tarzdan hoşlanan bayanlar için çok şey vaat ediyor.

29 Eylül 2014 Pazartesi

OJELERDE KESİK TASARIMLAR !








Yukarıdaki ojeler iki yada üç renkten oluşuyor.Kimini çizgili kimini verev sürebilir değişik modeller yaratabilirsiniz. Tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış.
Size yukarıdaki fotoğraflarla göstermek istediğim ojerlerden ilham alarak sizde kendi tasarımınızı yaratabilir ve kolaylıkla trendleri takip edebilirsiniz.

ALYANSTA RENKLİ TAŞ DÖNEMİ !








Değişen moda bu sefer de gelinlik için alışverişe çıkan yeni evlenecek bayanlara  ait pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor.
Klasik beyaz taşlı alyanslardan farklı olarak seçeceğiniz altın, bronz yada beyaz altın üzerine renkli değerli taşlarla tasarlanmış alyanslarda değişikliği seven bayanlara hitap eden modellerin başında geliyor.
Yukarıda size bu amaçla tasarlanmış alyans modellerini göstermek ve değişen modanın bu sefer de evlilik hazırlığı yapan genç kızlara yönelik değişen yeniliklerini belirtmek istedim.


TOPRAK TONU KOMBİNLER !








Sonbaharın gelişi ile sararan yaprakların dökülmesi ve doğanın yavaşça kabuk değiştirmesi hep toprak tonlarına yansır. Yukarıda size bu sonbahar moda olan Toprak tonları ve bu renkler ile tasarlanmış kombinleri göstermek ve seçimlerinizde kolaylık sağlamak istedim.